Πυρά Κανάκη κατά Άνθιμου: Μόνο ένα ζώο στον πλανήτη καταδικάζει τις ομοφυλοφιλικές διαθέσεις

1
4

 

Με τη φράση «Είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι σχεδόν όλα τα ζώα έχουν ομοφυλοφιλικές διαθέσεις, αλλά μόνο ένα ζώο σε όλο τον πλανήτη τις καταδικάζει. Μην το πάρετε προσωπικά, απευθυνόμαστε γενικά στο είδος μας.

Μόνο ένα ζώο στον πλανήτη καταδικάζει τις ομοφυλοφιλικές σχέσεις», σχολίασε ο Αντώνης Κανάκης για τους μύδρους Άνθιμου κατά του συμφώνου συμβίωσης και των ομοφυλόφιλων.

Στη συνέχεια ο Αντώνης Κανάκης μίλησε υπέρ των ομοφυλόφιλων και του συμφώνου συμβίωσης:

«Είναι ένα δυστύχημα γιατί μιλάμε για ζωές ανθρώπων, για δικαιώματα ανθρώπων. Μιλάμε για ανθρώπους που από τον παραλογισμό και τον ρατσισμό της κοινωνίας αναγκάζονται να ζουν όλη τους τη ζωή με ένα ανεξήγητο αίσθημα ενοχής, κρυμμένοι, να μην μπορούν να εκφραστούν ελεύθερα, να μην μπορούν να μοιραστούν με τον σύντροφό τους τη ζωή τους ελεύθερα. Μακάρι να γίνει το σύμφωνο συμβίωσης».

Πηγή: Zappit.gr

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΕΧΟΥΜΕ ΛΥΣΕΙ ΟΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΌΝΟ, ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΕΊΝΑΙ ΟΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΚΡΥΦΑΔΕΛΦΕΣ. Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΥΠΆΡΧΕΙ ΤΟ ΦΥΛΟ UNISEX, ΠΟΥ ΘΑ ΥΟΘΕΤΕΊ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΕΞΩΓΙΗΝΟΥΣ. ΠΟΛΥΣ ΝΤΟΡΟΣ ΓΙΑ … ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ !!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here