Πυρά ΝΔ κατά Τσίπρα: Να μην παριστάνει το θύμα, έχει μείνει στο χθες

0
8

 

Για καθεστωτική αντίληψη κατηγορεί τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα η Συγγρού, απαντώντας σε έντονο ύφος στις διαρροές του Μαξιμου.

Η Νέα Δημοκρατία υποστηρίζει ειδικότερα ότι ο Αλ.Τσίπρας εδώ και ένα μήνα συμπεριφέρεται με καθεστωτική αντίληψη και όταν διαπιστώνει το αδιέξοδο των χειρισμών του, επιχειρεί να παρουσιάσει εαυτόν ως θύμα.

«Επιλέγει τις παλιές καταδικασμένες πρακτικές της πόλωσης. Έχει μείνει στο χθες«, καταγγέλει η Συγγρού.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΝΔ εχει ως εξής:

«Η προσπάθεια όλων για ένα καλύτερο αύριο απαιτεί συνεννόηση, διάλογο και ευρύτερες συνεργασίες μεταξύ των πολιτικών δυνάμεων.

Με τη διάθεση αυτή ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Ευ. Μεϊμαράκης επικοινώνησε με τον κ. Α. Τσίπρα, ο οποίος απάντησε ότι “δεν θέλει να τον δει”.

Οι συναντήσεις των πολιτικών αρχηγών στο πλαίσιο των διερευνητικών εντολών είναι θεσμικές και συνταγματικές, που έχουν στόχο, εκτός των άλλων και στην εκτόνωση της πολιτικής έντασης. Δεν πρόκειται για κοινωνικές και φιλικές επαφές.

Εδώ και ένα μήνα ο κ. Τσίπρας συμπεριφέρεται με καθεστωτική αντίληψη.

Αποφασίζει μόνος του για πολύ σοβαρά ζητήματα για το μέλλον της χώρας και όταν διαπιστώνει τα αρνητικά αποτελέσματα των κινήσεών του, αυτοπαρουσιάζεται ως θύμα εκβιασμών. Στην παρούσα φάση επιλέγει τις παλιές καταδικασμένες πρακτικές της πόλωσης. Έχει μείνει στο χθες»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here