Συγκλονίζει η μαμά της Νίκης: Όσοι την έζησαν ξέρουν τι θέλει να μας πει

0
2

 

Μόνο σε θαύμα ελπίζει πλέον η οικογένεια Νικολόπουλου για να κρατηθεί στη ζωή η 17χρονη Νίκη.

Το κορίτσι υπέστη το περασμένο Σάββατο πνευμονικό οίδημα, εγκεφαλικό και ανακοπή καρδιάς. Η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη, επιβεβαιώνει με μήνυμά της στο Facebook η μητέρα της κοπέλας Τασία Μανωλοπούλου. Το μήνυμα είναι ιδιαίτερα συγκινητικό και κοινοποιεί ότι  έχει λάβει την απόφαση, να δωρίσει τα όργανα της κόρης τους, σε περίπτωση που τελικά δεν τα καταφέρει.

Η νεαρή  μεταφέρθηκε αρχικά στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Πατρών «Άγιος Ανδρέας». Στη συνέχεια κρίθηκε αναγκαίο να διακομισθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στο Ρίο, όπου και νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Οι γιατροί κρίνουν την κατάσταση κρίσιμη.

Το μήνυμα της συζύγου του ανεξάρτητου βουλευτή Νίκου Νικολόπουλου στο Facebook
«Όταν ένα αυτιστικό παιδί γεννιέται σε ένα «αυτιστικό» κράτος το μόνο όνειρο που μπορούν να κάνουν οι γονείς του, η οικογένεια του, είναι να ζήσει με αξιοπρέπεια και ποιότητα ζωής και ακόμα περισσότερο όταν αυτοί θα έχουν φύγει ή θα είναι ανήμποροι να το διαχειριστούν. Η εικόνα εφιάλτης είναι αυτή του παιδιού σου δεμένου σε κάγκελα. Δεν υπάρχει λοιπόν τίποτα ηρωικό στο να θες (εάν μπορέσεις) να βοηθήσεις όσους ανθρώπους γίνεται να βελτιώσουν τη ζωή τους κ ζήσουν υγιείς κ ευτυχισμένοι. δεν είναι ηρωισμός, δεν είναι καλοσύνη. είναι απλά η συνέχεια αυτού του δρόμου που ξεκινήσαμε στις 3/3/2000 χέρι – χέρι με τη Νίκη. λίγοι την καταλάβαιναν αλλά όσοι μπορούσαμε ξέρουμε τι θέλει να μας πει αυτή την ώρα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here