Ραχήλ Μακρή: Δεν ψήφίζω μέτρα λιτότητας, ραντεβού στα γουναράδικα

1
13

Η Ραχήλ Μακρή ήταν απούσα χθες βράδυ από την ολομέλεια της Βουλής και δεν έδωσε τη δική της εξουσιοδότηση στην κυβέρνηση να διαπραγματευθεί τις προτάσεις της με τους δανειστές. Νωρίτερα, στην κοινή συνεδρίαση τεσσάρων κοινοβουλευτικών επιτροπών, είχε προαναγγείλει πάντως την άρνησή της να συμπράξει στη συγκεκριμένη κυβερνητική πρόταση.

Σήμερα έγραψε στο facebook ότι η ίδια δεν πρόκειται να ψηφίσει μέτρα λιτότητας και έδωσε ραντεβού στα…γουναράδικα…

Διαβάστε:

«Ξεκαθάρισα στην τοποθέτησή μου στην διαδικασία συζήτησης στην επιτροπή οικονομικών υποθέσεων ότι για το ζήτημα της Ελληνικής πρότασης ο Ελληνικός Λαός έχει δώσει εξουσιοδότηση διαπραγμάτευσης στις 25 Ιανουαρίου και εντολή απόρριψης των μέτρων λιτότητας στις 5 Ιουλίου. Η Λαϊκή βούληση αποτελεί την πλέον δεσμευτική εντολή που δύναται να λάβει μια Κυβέρνηση και δεν νομιμοποιούμαστε να συμμετέχουμε σε οποιαδήποτε ψηφοφορία ερμηνείας μιας ξεκάθαρης δήλωσης των πολιτών αυτής της Χώρας.

Η θέση μου είναι σαφής και καταγεγραμμένη. Λυπάμαι που χαλάω τα σχέδια της Ροζ και γαλάζιας μονταζιέρας. Δεν θα σας έκανα ποτέ την χάρη να εξαπολύσετε επικοινωνιακή επίθεση στο πρόσωπό μου ταυτίζοντας με με χώρους που ποτέ δεν ανήκα ιδεολογικά. Ήμουν ξεκάθαρη και η ψήφος μου καταγράφηκε στην διαδικασία συζήτησης στην επιτροπής της οποία αποτελώ μέλος και όπως ορίζει ο κανονισμός της Βουλής. Μέτρα λιτότητας από μένα ως Βουλευτή δεν θα περάσουν κι εγώ τιμώ τον όρκο που έδωσα στους πολίτες και την πατρίδα. Περαστικά σας στα τρόλ ρόζ και γαλάζια. Ραντεβού στα γουναράδικα».

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Tο θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία που φώναζες χθες το απόγευμα στη Βουλή πως το είπε ο Σολωμός, (δεν το είπε ο Σολωμός που μπορεί να νομίζεις πως είναι ψάρι), το είπε ο Κάλβος αγράμματη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here