Ρατσιστική επίθεση σε βάρος Ελληνίδας στη Μελβούρνη

0
16

 

 

«Φύγε από την Αυστραλία!» φώναζε ένας άνδρας στην 26χρονη Άρνα Διονυσοπούλου, κατά την διάρκεια ρατσιστικής επίθεσης σε τρένο της Μελβούρνης, σύμφωνα με το theage.com.au.

Ο άνδρας ισχυρίστηκε ότι ήταν οπλισμένος με τέσσερα μαχαίρια και είπε ότι θα ήθελε πολύ να βάλει ένα όπλο στο κεφάλι της 26χρονης και να τραβήξει την σκανδάλη, όπως και στον πατέρα της. Η Άρνα κλονίστηκε ιδιαίτερα από τις απειλές, καθώς ο πατέρας της έχει πεθάνει.

arna2

Η 26χρονη βρισκόταν στον δρόμο για το σπίτι από την δουλειά της, όταν ο άνδρας άρχισε τις απειλές του αφού παρατήρησε το όνομά της σε μια ετικέτα ταυτοποίησης.

Η Άρνα είναι κόρη ενός Έλληνα και μιας Γερμανίδας, ωστόσο γεννήθηκε στην Αυστραλία και θεωρεί τον εαυτό της Αυστραλή.

arna

Όταν οι απειλές κλιμακώθηκαν, προσπάθησε να τον αγνοήσει και να συνεχίσει το διάβασμα του βιβλίου της. Ένας άλλος επιβάτης είπε στον άνδρα να ηρεμήσει και εκείνος του απάντησε ότι έχει τέσσερα μαχαίρια και απείλησε ότι θα τα χρησιμοποιήσει.

andras-ratsistis-melvourni

Η 26χρονη κάλεσε την αστυνομία όταν κατέβηκε από το τρένο και ήταν ευγνώμων που ένας άλλος επιβάτης τη συνόδευσε, καθώς ο άνδρας τους είχε ακολουθήσει.

«Είναι αρκετά συγκλονιστικό το γεγονός ότι αυτά πιστεύουν μερικοί άνθρωποι. Αν ζεις εδώ, είσαι Αυστραλός» δήλωσε η Άρνα.

Επιπλέον, η κοπέλα κατάφερε να τραβήξει μια φωτογραφία του άνδρα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here