Ραχήλ Μακρή: Είμαι γκαζοφονιάς και ακούω Παντελίδη

0
8

Στο  περιοδικό You φωτογραφίζεται και μιλάει η Ραχήλ Μακρή, η οποία αναφέρει μεταξύ άλλων ότι δέχτηκε μπούλινγκ στη Βουλή επειδή δεν είναι από «τζάκι».

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρεται και στο Γιάνη Βαρουφάκη για τον οποίο λέει:  «Τον Γιάννη τον ξέρω ελάχιστα αλλά μου αρέσει πάρα πολύ ως τύπος. Νομίζω πως η Βουλή απέκτησε και άλλη “ντίβα” μετά τη Ραχήλ, γιατί είναι κι αυτός αντισυμβατικός τύπος».

Η ίδια αναφέρθηκε και στη φιλία της με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου δηλώνοντας χαρακτηριστικά:  «Τη θεωρώ αδελφή μου! Έχω μια πολύ μεγάλη αγάπη για τη Ζωή. Βασικά μου αρέσουν οι έντιμοι άνθρωποι που έχουν καθαρό βλέμμα και καθαρή σκέψη. Πέρα από όλα αυτά είναι ένας άνθρωπος ιδιαίτερος και ευφυής. Αν συνεχίσουν όλοι αυτοί οι τσαμπουκάδες, το κανάλι της Βουλής θεωρώ πως θα έρθει πρώτο σε τηλεθέαση.

Θα προτείνω στην Κωνσταντοπούλου, ως πρόεδρος του Κοινοβουλίου που είναι, να εισηγηθεί να βάλουν και διαφημίσεις μπας και βγάλουν και κανένα φράγκο να πληρώσουμε καμία υποχρέωση. (γέλια) Όχι διαφημίσεις με χορηγούς αλλά κοινωνικές. Το κανάλι της Βουλής έχει δικό του fan club, το παρακολουθεί κόσμος που πριν δεν το έβλεπε».

Δηλώνει «γκαζοφονιάς» στους δρόμους. Συγκεκριμένα στην ερώτηση αν τρέχει απαντά: «Πάρα πολύ! Είμαι “γκαζοφονιάς” (γέλια), και μάλιστα υπάρχουν φορές που οδηγάω και ακούω Παντελίδη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here