Ραχήλ Μακρή: Υπήρχε non paper από τον Τσίπρα για αποκλεισμό μου από τα ΜΜΕ (ΒΙΝΤΕΟ)

0
4

Εμφανώς οργισμένη εμφανίστηκε η Ραχήλ Μακρή στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη, περιγράφοντας τα συναισθήματά της που το κόμμα της, η Λαϊκή Ενότητα, και η ίδια βρέθηκαν εκτός Βουλής.

«Δεν μου προξένησε καμία έκπληξη. Όλο το μιντιακό σύστημα από την πρώτη στιγμή είχε επιτεθεί απέναντι στη λαϊκή ενότητα και τα στελέχη της, γραφικοποιώντας τα στελέχη αυτά», ανέφερε η Ραχήλ Μακρή και κατηγόρησε ευθέως τον Αλέξη Τσίπρα: «Εμένα που με παρακαλούσαν παλιότερα να βγω στα τηλεοπτικά πάνελ, επί δύο εβδομάδες δεν δέχτηκα ούτε ένα τηλέφωνο, δηλαδή τραγικό! Γνωρίζω ότι υπήρχε non paper από το Μαξίμου και από τον κ. Τσίπρα για αποκλεισμό από όλα τα ΜΜΕ για μένα προσωπικά».

Όταν η Χριστίνα Λαμπίρη προσπάθησε με χιούμορ να ζητήσει από την πρώην βουλευτή της Λαϊκής Ενότητας να μη μιλάει πάνω στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων ώστε το κοινό να μπορεί να βγάλει συμπεράσματα, δεν έλειψε ο εκνευρισμός. «Μη μου παθαίνετε κι εσείς Κωνσταντοπούλου…», είπε η παρουσιάστρια και η ενοχλημένη απάντηση της κ. Μακρή ήταν: «Με συγχωρείτε πάρα πολύ αλλά δεν σας επιτρέπω. Εντάξει, τα καταφέρατε και δεν είμαστε στη Βουλή, τι άλλο θέλετε»;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here