Ρέμος για δημοψήφισμα: «Είναι λάθος. Ας αναλάβουμε την ευθύνη μας»

0
6

Η προγραμματισμένη συναυλία του Αντώνη Ρέμου χθες το βράδυ στο Θέατρο Γης στη Θεσσαλονίκη ολοκληρώθηκε με τον τραγουδιστή να παίρνει θέση μπροστά στους χιλιάδες θεατές για το κρίσιμο δημοψήφισμα της Κυριακής.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αντώνης Ρέμος για το δημοψήφισμα:

«Σε λίγες μέρες θα καλεστούμε να πάρουμε μια απόφαση όλοι μας, να πούμε ένα ναι κι ένα όχι. Εγώ να ρωτήσω κάτι, γιατί να μην έχουμε και ένα γιατί από κάτω. Γιατί φτάσαμε σε αυτό το σημείο, να πρέπει να διαχωριστούμε σε ναι και σε όχι. Τόσα χρόνια δεν φτάνει που έχουμε χωριστεί σε δεξιούς, αριστερούς, σε Παοκτζήδες, σε Αρη-ανούς, σε Ολυμπιακούς. Δηλαδή δεν φτάνουν τόσα χρόνια αυτοί οι διαχωρισμοί που μας έφτασαν σε αυτό το σημείο; Θέλω να σας πω ότι πραγματικά αυτή η Κυριακή είναι πολύ σημαντική στιγμή.

Εγώ πραγματικά θεωρώ πώς και αυτοί που θα ψηφίσουν ναι, αλλά και αυτοί που θα ψηφίσουν όχι είναι αδέρφια μας, αλλά πραγματικά κατηγορώ αυτούς που μας έβαλαν να αποφασίσουμε με ένα ναι και με ένα όχι.

Είναι άδικο αυτό. Όποιος έχει μαγκιά παίρνει απόφαση. Εγώ έτσι έχω μάθει στη ζωή μου και τις αποφάσεις μου τις έχω πληρώσει μέχρι τελευταίας δεκάρας. Τις έχω πληρώσει με πολύ αίμα. Επιτέλους, ας αναλάβουμε όλοι μας την ευθύνη που μας αναλογεί, όχι όμως με δημοψήφισμα. Αυτό είναι το λάθος!».  

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here