Ρέντη: Επαφές γερμανών εμπόρων με έλληνες χονδρέμπορους της λαχαναγοράς

0
49

 

Τις εγκαταστάσεις της Κεντρικής Αγοράς Αθηνών στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη, επισκέφθηκε την Τρίτη αντιπροσωπεία αγροτών – παραγωγών και εμπόρων από το γερμανικό ομόσπονδο κρατίδιο της Ρηνανίας Βεστφαλίας.

Οι επισκέπτες ξεναγήθηκαν στους χώρους της κεντρικής λαχαναγοράς, της κρεαταγοράς και της αγοράς του καταναλωτή, ενώ έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για επαφές με έλληνες χονδρεμπόρους και εισαγωγείς.

Η επίσκεψη ήρθε ως συνέχεια της επιτυχημένης συμμετοχής του Οργανισμού στην έκθεση Fruit Logistica 2016, που αποτελεί το μεγαλύτερο γεγονός στον τομέα των φρούτων και των λαχανικών.

Ο διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού Παναγιώτης Σταμπουλίδης δήλωσε πως «η σημερινή επίσκεψη, είναι  ακόμα μια απόδειξη του ενδιαφέροντος των εμπόρων του εξωτερικού για την Κεντρική Αγορά της Αθήνας. Εμείς, με μια σειρά δράσεων, προχωράμε την αναγνωρισιμότητα του Οργανισμού, αλλά και των ελλήνων εμπόρων και των προϊόντων τους, ένα βήμα παραπέρα, σε μια προσπάθεια να τονώσουμε την εγχώρια αγορά, αλλά και να προσφέρουμε μια ακόμα υπηρεσία προστιθέμενης αξίας στις επιχειρήσεις – συνεργάτες του Ο.Κ.Α.Α.».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here