Ρήγας για ασφαλιστικό: Να μην κρύβονται τα κόμματα και να απαντήσουν στον λαό

0
3

 

Την ανάγκη να τοποθετηθούν οι πολιτικές δυνάμεις στο σχέδιο που τους παρέδωσε η κυβέρνηση για το ασφαλιστικό, τόνισε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Ρήγας σε συνέντευξή του στο ραδιοφωνικό σταθμό «στο Κόκκινο».

Ο κ. Ρήγας σημείωσε ότι η κυβέρνηση έδωσε το σχέδιο ως όφειλε και τώρα οφείλουν και οι πολιτικές δυνάμεις να απαντήσουν πάνω σ ‘αυτό. Είναι μια πρόταση, πρόσθεσε, που αποσκοπεί στην επίλυση του προβλήματος.
Ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι το ασφαλιστικό είναι ανεξάρτητο με την κρίση που περνάμε, υπήρχε ως πρόβλημα και κατηγόρησε τις δυνάμεις της αντιπολίτευσης «που με το PSI και τα ομόλογα εξαφάνισαν τα αποθεματικά των ταμείων».

Σχετικά με το χρονοδιάγραμμα, ο κ. Ρήγας είπε ότι υπάρχει ο χρόνος και η δυνατότητα να έχουμε τις θέσεις των κομμάτων και πρόσθεσε ότι θα υπάρξει διάλογος και με τους κοινωνικούς φορείς. Όλοι, είπε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, έχουν υποχρέωση να μην κρύβονται γιατί οφείλουν ν’ απαντήσουν στον ελληνικό λαό για το τι θα γίνει από εδώ και πέρα, ενώ δημιουργούν ένα κλίμα σαν να μην φταίνε, σαν να είναι αποστασιοποιημένοι από όλα αυτά τα οποία έχουν κάνει το προηγούμενο διάστημα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here