Ρήγας: Η λαϊκή κατοικία θα προστατευτεί

0
10

 

Τη βεβαιότητα ότι η λαϊκή κατοικία θα προστατευτεί, εξέφρασε ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Ρήγας, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Kontra News».

Η κυβέρνηση, σημείωσε, θα τηρήσει τα συμφωνηθέντα και το ίδιο αναμένει και από την πλευρά των δανειστών, ενώ ξεκαθάρισε ότι «οι καινούριες απαιτήσεις δεν θα γίνονται αποδεκτές».

Αναγνωρίζοντας το δύσκολο χαρακτήρα των μέτρων, ο κ. Ρήγας υπογράμμισε ότι πρόκειται για μεταρρυθμίσεις που θα κριθούν στη μεγάλη εικόνα, στην διαπραγμάτευση δηλαδή, για τη διευθέτηση του χρέους. «Η κυβέρνηση έχει μπει σε αυτή τη διαδικασία με την προϋπόθεση ότι θα υπάρξουν συγκεκριμένες αποφάσεις για το χρέος και θα δοθούν πόροι για την ανάπτυξη» σημείωσε εν συνεχεία.

Παράλληλα, διαβεβαίωσε ότι στα υπουργεία γίνεται μια σοβαρή δουλειά για την έναρξη εφαρμογής του παράλληλου προγράμματος που θα απαλύνει τις πληγές των μέτρων με έμφαση σε αυτούς που πλήττονται περισσότερο.

Σχετικά με τη συνοχή της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, επισήμανε ότι οι βουλευτές του κόμματος συντεταγμένα και αναλυτικά συζητούν όλα τα θέματα και υπηρετούν το πολιτικό σχέδιο για την έξοδο από την κρίση.

Ερωτηθείς για την υπόθεση Πανούση, διευκρίνισε ότι πρόκειται για προσπάθεια σύνδεσης του ΣΥΡΙΖΑ με την τρομοκρατία, γεγονός που αγγίζει τα όρια της γελοιότητας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here