Ρίκι Μάρτιν εναντίον Ντόναλντ Τραμπ: «Είσαι ρατσιστής»

0
8

Βαρύτατες εκφράσεις  κατά του Ντόναλντ Τραμπ χρησιμοποίησε ο Ρίκι Μάρτιν, σε τηλεοπτική συνέντευξή του χαρακτηρίζοντάς τον μεταξύ άλλων «ρατσιστή, παράλογο και ασυνάρτητο».

Λίγες ημέρες νωρίτερα, ο επικρατέστερος υποψήφιος για το χρίσμα του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος  – ενόψει των προεδρικών εκλογών του 2016- Ντόναλντ Τραμπ είχε δηλώσει σε συνέντευξή του ότι εάν αναδεικνυόταν στο ύπατο αξίωμα των ΗΠΑ, θα απέλαυνε όλους ανεξαιρέτως τους μετανάστες που δεν έχουν άδεια παραμονής και θα ακύρωνε τα διατάγματα του προέδρου Μπαράκ Ομπάμα για το μεταναστευτικό.

Μάλιστα, καταφέρθηκε εναντίον των παράτυπων μεταναστών από το Μεξικό με ιδιαίτερα σκληρούς χαρακτηρισμούς, αποκαλώντας  τους εγκληματίες και βιαστές.

«Το γεγονός ότι ένα άτομο όπως ο Ντόναλντ Τραμπ, ένας υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ, με το κόμμα των Ρεπουμπλικάνων, έχει το θράσος να παρενοχλεί την λατινική κοινότητα, κάνει το αίμα μου να βράζει! Από πότε αυτός ο τύπος μπορεί να κάνει τέτοια ρατσιστικά, παράλογα, ασυνάρτητα σχόλια για εμάς τους Λατίνους;», ήταν τα λόγια του Ρίκι Μάρτιν.

Τόνισε μάλιστα, ότι σύμφωνα με την εκτίμηση του, ο Τραμπ, λέει αυτές τις «βαρβαρότητες» για να υφαρπάξει ψήφους και να απασχολεί τα media!

«Ας μην επιτρέψουμε σε έναν πολιτικό να στηρίξει την καμπάνια του, πάνω στην προσβολή και στην ταπείνωση. Να απαιτήσουμε να σεβαστούν της πρώτες γενιές των Λατίνων που ήρθαν στις ΗΠΑ και άνοιξαν τον δρόμο σε όλους εμάς. Έχουμε αγωνιστεί για κάθε δικαίωμα που έχουμε σήμερα!» πρόσθεσε.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here