Ρόμπερτ Ντε Νίρο – Μιλά για τον αυτιστικό γιο του και κατηγορεί τα εμβόλια

0
90

 

Επιθέσεις δέχθηκε την προηγούμενη εβδομάδα ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο, όταν ανακοίνωσε πως θα παρουσιάσει στο Φεστιβάλ Ταινιών Tribecca, το ντοκιμαντέρ: «Vaxxed: From Cover-up to Catastrophe», το οποίο σχετίζεται με τα εμβόλια και την επίδραση τους στον οργανισμό. Ωστόσο μερικές ημέρες μετά πήρε πίσω την απόφαση του.

3324CAC100000578-3537962-Robert_De_Niro_says_he_regrets_pulling_a_controversial_film_link-a-28_1460565597566.jpg
Σε συνέντευξη του στο «Today Show», ο 72χρονος ηθοποιός, εξήγησε τους λόγους, λέγοντας πως ένα μέρος του λυπήθηκε που αναγκάστηκε να «τσεκουρώσει» την ταινία, τονίζοντας ωστόσο πως δεν ήθελε όλο αυτό να επηρεάσει το φεστιβάλ:

«Το μόνο που ήθελα ήταν να δει ο κόσμος την ταινία, ώστε να μπορούν να βγάλουν τα δικά τους συμπεράσματα για τα εμβόλια. Απλά ας γνωρίζουμε την αλήθεια!»

Robert+De+Niro+wife+Grace+Hightower+their+j_F4kdfasHUl.jpg
Παράλληλα, ως πατέρας του 18χρονου αυτιστικού Έλιοτ, ο Ντε Νίρο δήλωσε πως στόχος του ντοκιμαντέρ ήταν να ξεκινήσει μια συζήτηση για την πιθανή σύνδεση μεταξύ του εμβoλίου MMR και του αυτισμού, φέρνοντας ως παράδειγμα τον γιο του:
«Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που είδαν τα παιδιά τους να αλλάζουν σε μια νύχτα. Η σύζυγός μου, λέει πως αυτό συνέβη με τον γιο μας. Δεν θυμάμαι. Αλλά το παιδί μου είναι αυτιστικό. Εγώ, ως γονιός ενός παιδιού με αυτισμό, θέλω να μάθω την αλήθεια. Με ενδιαφέρει!»

Επίσης εξέφρασε τις αμφιβολίες του δηλώνοντας «σκεπτικός»Robert-De-Niro-wife-Grace-and-son-Elliot (9).jpg για τα ευρήματα της επιστημονικής κοινότητας, που καταλήγουν στο συμπέρασμα πως εμβόλια και αυτισμός δεν συνδέονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here