Ρόδος – H έκπληξη του εγγονού στον καρκινοπαθή παππού του

0
5

 

Συγκίνηση προκαλεί η ιστορία ενός παππού με εγγονό του από την Ολλανδία. Πήγαν στη Ρόδο για να περάσουν τις διακοπές τους.

Το ταξίδι αυτό, ξεκίνησε έπειτα από ερώτημα του εγγονού προς τον 75χρονο παππού του να του πει ποια επιθυμία θα ήθελε να του πραγματοποιήσει καθώς ο παππούς πάσχει από καρκίνο..

Ο 75χρονος Ολλανδός, εκμυστηρεύτηκε στον εγγονό του, ότι αυτό που θα ήθελε πάρα πολύ ήταν να έρθει στην Ελλάδα και τη Ρόδο για να περάσει τις διακοπές του.

Λίγες μέρες μετά, ο εγγονός του, πήγε και έβγαλε εισιτήρια κλείνοντας έτσι τις διακοπές τους και βρέθηκαν στη Ρόδο.

Την ιστορία δημοσιοποίησε ο ίδιος ο εγγονός με επιστολή που έστειλε στην τοπική εφημερίδα «Ροδιακή» στην οποία αναφέρει τα εξής:

«Ενάμιση χρόνο πριν έμαθα ότι ο παππούς μου έχει καρκίνο και ο γιατρός είπε ότι δεν έχει πολύ χρόνο ακόμα, να ζήσει, οπότε τον ρώτησα ποια ήταν η τελευταία του επιθυμία.

Μου απάντησε ότι ήθελε να πάει στην Ελλάδα και στη Ρόδο για διακοπές. Του έκανα έκπληξη του έφερα τα εισιτήρια, κάνοντας έτσι την επιθυμία του πραγματικότητα.

Στη Ρόδο που είμαστε, τον βλέπω καθημερινά να απολαμβάνει τις τελευταίες μέρες της ζωής του και να χαμογελά και να μου λέει ότι ήταν η καλύτερη έκπληξη της ζωής του 10 φορές τη μέρα!

Δεν θα μπορούσε να μου δώσει καλύτερη ικανοποίηση και μάλιστα μου αναφέρει ότι τον Αύγουστο θέλει πάρα πολύ να έρθει ξανά στη Ρόδο για να δείξει όλες τις ομορφιές της Ρόδου στη γυναίκα του».

Ο 75χρονος, κατάγεται από το Τίλμπουργκ της Ολλανδίας και δηλώνει κατενθουσιασμένος με τις ομορφιές της Ρόδου, Την Τρίτη ο παππούς πήρε επιβιβάστηκε και πάλι στο αεροπλάνο για την πατρίδα του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here