Ρούλα Κορομηλά: Τι λέει για το διαζύγιο με το «Ε» – Τι ζητάει με το εξώδικο

0
8

 

«Δεν πληγώθηκα και δεν πικράθηκα… Πήρα ένα καλό μάθημα από όλη αυτή την ιστορία». Αυτά είναι τα λόγια της Ρούλας Κορομηλά για το διαζύγιο με τον τηλεοπτικό σταθμό Έψιλον.

Σε συνέντευξή της στο Reallife προσθέτει ακόμα ότι η ποιοτική τηλεόραση θέλει και ποιοτικούς ανθρώπους. Μετά από τόσα χρόνια, επισημαίνει – κάνοντας την αυτοκριτική της -,  οφείλουμε να επιλέγουμε σωστότερα τους συνεργάτες μας. «Πάλεψα πολύ στη ζωή μου και συνεχίζω να παλεύω» αναφέρει.

Εξ άλλου, η Ρούλα Κορομηλά δια μέσου του δικηγόρου της απέστειλε στο E TV εξώδικη διαμαρτυρία στην οποία αναφέρει: «Υφίστανται εκκρεμείς οικονομικές υποχρεώσεις σας σε βάρος μας δυνάμει δύο εκδοθέντων και ληξιπρόθεσμων και ήδη απαιτητών τιμολογίων… Συνολικά μας οφείλετε δυνάμει των ανωτέρω τιμολογίων το συνολικό ληξιπρόθεσμο και απαιτητό ποσό των 42.000 ευρώ πλέον ΦΠΑ, ποσό το οποίο μέχρι σήμερα δεν έχετε καταβάλει, εμμένοντας στην αντισυμβατική συμπεριφορά σας και διαπράττοντας καθημερινώς πλήρη παραβίαση των μεταξύ μας συμπεφωνημένων. Επιπλέον οφείλετε και τις αμοιβές όλων των συντελεστών και συνεργατών της εκπομπής».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here