«Ρουκέτα» Κουρουμπλή σε Αυγή για Πύρρο: Μικρόψυχα όσα γράφονται για τους Ολυμπιονίκες

0
12

 

«Είναι μικρόψυχα αυτά που γράφονται για ανθρώπους που έχουν κάνει τέτοιες σημαντικές διακρίσεις. Είναι άδικα και μικρόψυχα. Αυτή και μόνο η δήλωσή μου τα λέει όλα», τόνισε ο υπουργός Εσωτερικών Παναγιώτης Κουρουμπλής αναφερόμενος στ απαξιωτικά δημοσιεύματα για τους Ολυμπιονίκες -και, βέβαια, στις αθλιότητες της «Αυγής» για τον Πύρρο Δήμα.

Ο κ. Κουρουμπλής παρευρέθη σε τελετή βράβευσης του Ολυμπιονίκη Παναγιώτη Μαντή.

Στον αθλητή και τον προπονητή απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες με επίχρυσο κότινο, καθώς αμφότεροι είναι υπάλληλοι του υπουργείου Εσωτερικών: ο πρώτος στη κεντρική υπηρεσία (στη Γενική Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών και Διοικητικής Υποστήριξης) και ο δεύτερος στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου.

Απευθυνόμενος στους τιμηθέντες, ο υπουργός σημείωσε χαρακτηριστικά: «Η προσπάθειά σας μας έκανε υπερήφανους. Δείξατε ότι με την επιμονή και με τη δουλειά, τα όνειρα μπορεί να γίνουν πραγματικότητα. Είμαστε ακόμη πιο υπερήφανοι γιατί και οι δυο σας είστε στελέχη του υπουργείου μας. Σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία μια τέτοια όμορφη στιγμή έχει διπλή αξία. Δείξατε ότι μπορούμε να πετύχουμε πολλά ως χώρα. Σας ευχαριστούμε για αυτή τη συλλογική σας προσπάθεια».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here