Ρουσόπουλος: Να προχωρήσουν οι αδειοδοτήσεις με πιο ήπιο τρόπο

0
7

«Το νομοσχέδιο του Νίκου Παππά για τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης κινείται σε μια κατεύθυνση υποσχέσεων που δεν θα έχει αντίκρισμα» είπε στην εκπομπή του Σεραφείμ Κοτρώτσου στα Παραπολιτικά 90,1 ο πρώην υπουργός Επικρατείας και πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος Θοδωρής Ρουσόπουλος.

Ο κ. Ρουσόπουλος απέδωσε μάλιστα στον υπουργό Επικρατείας λογική εκδίκησης και εξαφάνισης κάποιων μέσων ενημέρωσης λέγοντας ότι «θα ήταν προτιμότερο ο υπουργός να δίνει τη δυνατότητα να προχωρήσουν οι αδειοδοτήσεις με πιο ήπιο τρόπο» ενώ τόνισε πως διαφωνεί με την λογική του νομοσχεδίου ότι όποιος δώσει περισσότερα χρήματα θα πάρει άδεια, σημειώνοντας πως δεν μπορεί να τιμωρείται ο όποιος ιδιοκτήτης Μέσου Ενημέρωσης επειδή εδώ και 25 χρόνια δεν δόθηκαν μόνιμες άδειες.

Επιπλέον, ο κ. Ρουσόπουλος εκτίμησε πως το σημερινό νομοσχέδιο έχει πολλά κοινά σημεία με αυτό που είχε εκπονήσει ο ίδιος το 2007, σημειώνοντας πως θα μπορούσε ο κ. Παππάς να είχε προχωρήσει σε κάποιες τροποποιήσεις.

Τέλος, αναφορικά με τις εκλογές στη ΝΔ ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε πως δεν έχει προτίμηση σε κάποιον υποψήφιο λέγοντας ότι η διαδικασία που ακολουθήθηκε είναι λάθος, ενώ δεν παρέλειψε να υπογραμμίσει πως δεν φοβάται διάσπαση της ΝΔ λέγοντας πως εάν υπάρξουν τέτοια δείγματα ο Κώστας Καραμανλής και άλλα στελέχη θα παρέμβουν ώστε να κατευναστούν τα πνεύματα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here