Ρωσίδα καλλονή προκαλεί για το μακελειό: Πώς θα βγαίνω έξω με τα διαμάντια μου τώρα;

0
34

 

Η Ρωσίδα καλλονή, Κριστίνα Σισόεβα, προκάλεσε σάλο με την αντίδραση της στο μακελειό της Νίκαιας καθώς διαμαρτυρήθηκε πως εξαιτίας αυτού δεν μπόρεσε να χαρεί με τους φίλους της που βρισκόντουσαν στο γιοτ της το σόου με τα πυροτεχνήματα που είχε ετοιμαστεί για την επέτειο της πτώσης της Βαστίλης και ακυρώθηκε.

«Είμαι καλά, αλλά είναι κρίμα που ακυρώθηκε το σόου με τα πυροτεχνήματα (λόγω της τρομοκρατικής επίθεσης)!» ανέφερε χαρακτηριστικά η Σισόεβα.

«Είχαμε το δείπνο, και στη συνέχεια, ένας Γάλλος ήρθε και μάς είπε ότι έγινε μια τρομοκρατική επίθεση, έτσι έπρεπε να πάμε πίσω στην ακτή» εξήγησε.

«Και ήμασταν αναστατωμένοι γιατί θέλαμε να παρακολουθήσουμε τα πυροτεχνήματα, αλλά με αυτό το κακό πράγμα που συνέβη όλα ακυρώθηκαν!».

Η 35χρονη, στη συνέχεια, διευκρίνισε ότι δεν ανησυχεί για την ασφάλειά της, καθώς «υπήρχαν πολλά σωματοφύλακες» που προστάτευαν την παρέα της. «Είμαι καλά φυλασσόμενη» δήλωσε η Σισόεβα: «Δεν μπορώ απλώς να βγαίνω έξω με τα διαμάντια μου, χρειάζομαι τουλάχιστον δύο σωματοφύλακες για να είναι ασφαλή τα κοσμήματά μου».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here