Ρωσίδα τηλεπαρουσιάστρια: Ο καιρός στη Συρία είναι «ιδανικός για βομβαρδισμούς» (ΒΙΝΤΕΟ)

0
14

 

Οι καιρικές συνθήκες στη Συρία είναι ιδανικές για τους ρωσικούς βομβαρδισμούς, είπε «on air» τηλεπαρουσιάστρια του ρωσικού κρατικού σταθμού Rossia- 24, σύμφωνα με τη ρωσική εφημερίδα The Moscow Times.

«Eάν σκεφτόμαστε τον καιρό, πράγματι είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή για να ξεκινήσει η Ρωσία τους βομβαρδισμούς στη Συρία», δήλωσε η  τηλεπαρουσιάστρια στη διάρκεια του δελτίου ειδήσεων το περασμένο Σάββατο, τέσσερις μέρες μετά την έναρξη των ρωσικών βομβαρδισμών στο συριακό έδαφος, με τη Μόσχα να επιμένει ότι στόχος των αεροπορικών επιδρομών είναι οι θέσεις των μαχητών του Ισλαμικού Κράτους.

Την ώρα που το δίκτυο μετέδιδε αεροφωτογραφίες από τις εκρήξεις και τα βομβαρδισμένα κτίρια στη Συρία, η Ρωσίδα τηλεπαρουσιάστρια εξηγούσε ότι, ο Οκτώβριος στη Συρία είναι γενικά ένας πολύ καλός μήνας για πτήσεις, με ξάστερο ουρανό, χαμηλής έντασης ανέμους και ελάχιστες βροχές.

Η τηλεπαρουσιάστρια μπήκε μάλιστα στον κόπο να δώσει αναλυτικά λεπτομέρειες για τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν στη βόρεια πλευρά της Συρίας, εκεί όπου κυρίως πραγματοποιούν τις αεροπορικές τους επιδρομές οι Ρώσοι.

«Στις βόρειες περιοχές της Συρίας βρέχει μία φορά κάθε δέκα μέρες», είπε η Ρωσίδα τηλεπαρουσιάστρια επισημαίνοντας ότι εκεί κυρίως βομβαρδίζουν οι Ρώσοι. «Όμως αυτό δεν επηρεάζει σημαντικά τους ρωσικούς βομβαρδισμούς», προσθέτει.

Η Ρωσίδα τηλεπαρουσιάστρια του κρατικού δικτύου Rossia-24 υπογράμμισε πως μόνο οι αμμοθύελλες θα μπορούσαν να καθυστερήσουν τις αεροπορικές επιδρομές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here