Ρώτα τον Στήβεν Χώκινγκ ό,τι θες!

0
7

O 73 χρονος επιστήμονας θα παραχωρήσει το πρώτο του Reddit ‘AMA’, το δημόσιο διάλογο με το κοινό του Internet, στο οποίο έχουν συμμετάσχει μέχρι σήμερα πολλές προσωπικότητες

Όμως, το συγκεκριμένο ‘Ask Me Anything’ θα διαφέρει από τα συνηθισμένα ‘AMA’ που έχει διοργανώσει μέχρι σήμερα το δημοφιλές site.

Συγκεκριμένα, ο Στίβεν Χόκινγκ θα λαμβάνει τα ερωτήματα του κοινού για μια εβδομάδα, από τη Δευτέρα 27 Ιουλίου κι έως την Τρίτη 4 Αυγούστου. Έπειτα ο καθηγητής, θα απαντήσει στα ερωτήματα που θα συγκεντρώσει το Reddit, τις επερχόμενες εβδομάδες καθόλη τη διάρκεια του Αυγούστου.

Με αυτό τη μέθοδο ο Χόκινγκ θα μεγιστοποιήσει τον αριθμό των ερωτήσεων του κοινού που θα απαντήσει, αντί να χρησιμοποιήσει το σύστημα επικοινωνίας, που χρησιμοποιεί σήμερα, αναφέρει το δημοσίευμα.

Το συγκεκριμένο AMA, θα πραγματοποιηθεί με την υποστήριξη της NOKIA και του Wired, ενώ έχει διαρρεύσει ότι ο Στίβεν Χόκινγκ έχει δείξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να ανοίξει έναν δημόσιο διάλογο για την Τεχνητή Νοημοσύνη και τους κινδύνους της και να συζητήσει τις θέσεις του επί του θέματος, όπως αναπτύσσονται στην ομαδική επιστολή που συνυπέγραψε με τον Elon Musk και άλλους ανθρώπους από το χώρο της τεχνολογίας.

Πηγή φωτογραφίας: REUTERS/Charles W Luzier

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here