Σαλαμίνα: Ερωτικό πάθος το κίνητρο για το έγκλημα και την αυτοκτονία

0
13

«Έχουμε καταλήξει στο συμπέρασμα ότι το πιθανότερο σενάριο είναι ο 35χρονος λιμενικός να πυροβόλησε την 44χρονη ερωμένη του στην κοιλιά και στη συνέχεια να έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και να αυτοκτόνησε, μέσα στο αυτοκίνητο του συζύγου της γυναίκας, στο γκαράζ του σπιτιού του στο Φοίνικα Σαλαμίνας».

Αυτό αναφέρει ανώτατος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. που έχει αναλάβει την υπόθεση του εγκλήματος που έγινε την Μεγάλη Δευτέρα στη Σαλαμίνα, όπου βρέθηκαν νεκροί 44χρονη μητέρα δύο παιδιών και 35χρονος λιμενικός.

«Η 44χρονη του είπε να διακόψουν την παράνομη σχέση τους; Κάποιος πίεσε τον άλλο να διαλύσουν τους γάμους τους για να ζήσουν τον παράνομο έρωτά τους; Αυτά είναι τα ερωτήματα στα οποία προσπαθούμε να απαντήσουμε αναφορικά με την αιτία που όπλισε το χέρι του 35χρονου Λιμενικού των αερομεταφερόμενων μονάδων της Ομάδας Υποβρύχιων Καταστροφών, ο οποίος στο παρελθόν είχε αποσπαστεί και υπηρετήσει στη συνοδεία ασφαλείας Αρχηγού του Σώματος», προσθέτει.

Ο ένας κάλυκας βρέθηκε στο πίσω κάθισμα, δείγμα του πυροβολισμού προς τη γυναίκα που καθόταν στη θέση του συνοδηγού, ενώ ο δεύτερος κάλυκας πάνω στο ταμπλό του οχήματος, που συνάδει με την κίνηση της αυτοκτονίας.

Το υπηρεσιακό όπλο του λιμενικού βρέθηκε ανάμεσα στα πόδια του. Ωστόσο οι αστυνομικοί έλαβαν δείγματα από τα χέρια και τα ρούχα του 35χρονου, της 44χρονης, όπως και από τους συζύγους των θυμάτων, αναζητώντας δείγματα πυρίτιδας, που θα επιβεβαιώνουν εκείνον που το κράτησε και πυροβόλησε.

Να υπενθυμιστεί ότι τα δύο θύματα βρέθηκαν από την σύζυγο του 35χρονου ΟΥΚά, η οποία σοκαρισμένη ειδοποίησε την αστυνομία.

Και δύο, απατημένοι σύζυγοι εξετάστηκαν, χωρίς όμως να προκύψει σε βάρος τους επιβαρυντικό στοιχείο.

Ο 35χρονος υπηρετούσε στο Λιμενικό είχε παντρευτεί πριν από ένα χρόνο και ζούσε με τη γυναίκα του σε μονοκατοικία στην οδό Σοφοκλή Βενιζέλου στον Φοίνικα Σαλαμίνας.

Η 44χρονη εργαζόταν ως οδοντοτεχνίτης επίσης παντρεμένη και μητέρα δύο ανήλικων παιδιών.

Οι δυο τους φέρεται να είχαν δεσμό από το 2012, πριν ακόμη δηλαδή ο 35χρονος ενωθεί με τα δεσμά του γάμου με άλλη γυναίκα.

Άνθρωποι από το νησί που γνώριζαν την παράνομη σχέση αναφέρουν ότι είχαν πολλές φορές προσπαθήσει να χωρίσουν, χωρίς να τα καταφέρουν.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here