Σάλος με τη θητεία Κορωνάκη

0
5

 

Στις 3 Σεπτεμβρίου παρουσιάστηκε για να υπηρετήσει -που λέει ο λόγος- τη στρατιωτική του θητεία ο παραιτηθείς γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Τάσος Κορωνάκης, ο οποίος όπως είχε αποκαλυφθεί αν και σχεδόν 40 χρόνων ήταν «ανυπότακτος».

Σύμφωνα με το περιοδικό Secret της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, όταν παρουσιάστηκε, τον συνόδευαν ο πρώην υπουργός Γαβριήλ Σακελλαρίδης και ο πρώην επικεφαλής του γραφείου Τύπου του κ. Τσίπρα, Θεόδωρος Μιχόπουλος, αλλά, έτσι κι αλλιώς, τα… βάσανά του τελειώνουν σύντομα.

Το απολυτήριο του κ. Κορωνάκη παίρνει σιγά-σιγά… τον δρόμο προς τη συμπλήρωση, καθώς το αργότερο σε δύο-τρεις εβδομάδες ο ίδιος επιστρέφει ως κανονικός πολίτης πλέον στην καθημερινότητα.

Η θητεία που πρέπει να υπηρετήσουν όσοι έχουν περάσει ένα όριο ηλικίας -όπως αυτό του κ. Κορωνάκη- είναι η απολύτως υποχρεωτική και περιορίζεται σε αυτό το δίμηνο περίπου, που ισχύει για όλους τους νέους, πριν πάρουν μετάθεση σε κάποια μακρινή μονάδα. Ολους εκτός από εκείνους που έχουν πιο γερό «δόντι» από εκείνο των άλλων, απλών πολιτών…

Πάντως, ο κ. Κορωνάκης φαίνεται να προετοιμάζεται για την απόλυσή του και μάλιστα την προηγούμενη εβδομάδα, ως εξοδούχος, εθεάθη να πίνει το καφεδάκι του με φίλους του σε καφετέρια των Αθηνών, συζητώντας για το τι μέλλει γενέσθαι στον ΣΥΡΙΖΑ, μετά τη μνημονιακή στροφή του και την εκλογική νίκη έναντι της Ν.Δ. Σημειώνεται ότι ο ίδιος αναμένεται να δραστηριοποιηθεί στο κόμμα ενόψει του συνεδρίου, στο πλαίσιο της ομάδας των «53+», στην οποία είναι βασικό μέλος, σημειώνει το δημοσίευμα.

πηγή : parapolitika.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here