Σάλος με τον Γιακουμάτο: Η ομοφυλοφιλία είναι κολλητική αρρώστια (BINTEO)

 

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η ομοφοβική δήλωση του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και ιατρού όπως τονίζει, Γεράσιμου Γιακουμάτου, πως η ομοφυλοφιλία είναι μία κολλητική αρρώστια.

Η επίμαχη δήλωση έχει ως εξής: «Όταν το παιδί παρακολουθεί παραδείγματα επιτυχημένων ομοφυλόφιλων, και βλέπει να ανεβαίνει, να ανεβαίνει… κολλάει. Είναι κολλητική αρρώστια».

«Αυτό που με ενδιαφέρει, είναι ότι δεν μπορείς να προτείνεις αυτό το θέμα ως μεγάλο πλεονέκτημα. Είναι κάτι που το έχουν όλοι. Δεν μπορείς να μου το ανάγεις ως παράδειγμα προς μίμηση» δήλωσε κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του στα parapolitika.gr, μετά από ερώτηση για την άποψή του για τους ομοφυλόφιλους.

Επίσης υποστηρίζοντας τη θέση του και συνεχίζοντας το ομοφοβικό ξέσπασμά του, αναφέρθηκε στην ανάλυση των αιτιών της ομοφυλοφιλίας.

«Ο ομοφυλόφιλος είναι δύο ειδών, για να το καταλάβετε, ιατρικά… Είναι οι επίκτητοι και οι συγγενείς, οι οποίοι γεννιόνται έτσι και δεν μπορεί να αλλάξει τίποτα».
«Δεν είμαι ομοφοβικός. Απλώς πρέπει να έχουν όλοι παραδείγματα» υποστήριξε, ενώ ακολούθως σημείωσε πως «στην τηλεόραση, όλα τα παραδείγματα είναι, το 90%, τα πετυχημένα, ομοφυλοφιλικά».

«Όταν το παιδί βλέπει ότι ανεβαίνει, ανεβαίνει, ε… κολλάει. Είναι κολλητική αρρώστια» κατέληξε προκαλώντας όπως ήταν φυσικό σάλο!

Σχετικά Άρθρα


Αφήστε το σχόλιο σας

*