Σαμαράς: Μόνη λύση οι εκλογές και ο Μητσοτάκης είναι έτοιμος

Σφοδρή κριτική στη διακυβέρνηση Τσίπρα ασκεί με συνέντευξη του στην Καθημερινή της Κυριακής ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

Χαρακτηρίζει την άμεση προσφυγή στις κάλπες «μόνη λύση», τονίζοντας πως χρειάζεται να αντιστραφεί η πολιτική των τελευταίων δύο ετών σε όλα τα μέτωπα και να υπάρξει στροφή προς τις μεταρρυθμίσεις και τις αποκρατικοποιήσεις.

Ο κ. Σαμαράς εκτιμά πως η παρούσα Βουλή δεν μπορεί να δώσει λύση, μέσω ενός ευρύτερου κυβερνητικού σχήματος, κι ότι η κυβέρνηση που θα φέρει την απαιτούμενη αλλαγή μπορεί να προκύψει μόνο από προσφυγή στη λαϊκή βούληση.

Εκτιμά πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι «έτοιμος» για εκλογές, σημειώνοντας μάλιστα πως δεν είναι η πλευρά της ΝΔ που πιέζει για πρόωρη προσφυγή στις κάλπες, αλλά η ίδια η «πραγματικότητα» που πιέζει προς αυτή την κατεύθυνση.

«Η κοινωνία βρίσκεται σε απόγνωση», υπογραμμίζει, προσθέτοντας πως η ΝΔ έχει σταθερά διψήφιο προβάδισμα στις δημοσκοπήσεις, ενώ ο Αλέξης Τσίπρας – παρότι είναι στην εξουσία – χάνει συνεχώς στην καταλληλότητα για την πρωθυπουργία.

Σχετικά Άρθρα


Αφήστε το σχόλιο σας

*

code