Σαμαράς: Ο βασιλιάς της Αριστεράς είναι γυμνός – Ο κ. Τσίπρας ζει σε φανταστικό τόπο

0
9

 

Τη στήριξή του στον Κυριάκο Μητσοτάκη εξέφρασε ο Αντώνης Σαμαράς μιλώντας στο 10ου Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν το ατύχημα που δεν έπρεπε να συμβεί στον τόπο, ο κ. Τσίπρας ζει σε έναν φανταστικό τόπο», ανέφερε ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ .

«Η κυβερνητική τακτική του ΣΥΡΙΖΑ εξανέμισε τα οφέλη που είχαν αποκομίσει οι προηγούμενες κυβερνήσεις με τις θυσίες του ελληνικού λαού», είπε, μεταξύ άλλων, ο πρώην πρωθυπουργός.

Αναφερόμενος στην περίοδο της πρωθυπουργίας του μίλησε για το «πραγματικό πλεόνασμα» που πέτυχε η κυβέρνησή του, «χωρίς να κλείσουν οι τράπεζες».

«Η αριστερά του κ. Τσίπρα μετέτρεψε την αριστεία σε στίγμα, ο βασιλιάς της αριστεράς είναι γυμνός», σημείωσε ο κ. Σαμαράς.

«Η ΝΔ προσφέρει πραγματική ελπίδα στην ελληνική κοινωνία», υπογράμμισε και πρόσθεσε:

«Εμείς υπηρετούμε το αύριο, αυτούς τους δημιουργικούς πολίτες και κυρίως τους νέους που θέλουν να προκόψουν στον τόπο τους είχα στην σκέψη μου και στην καρδιά μου, γι αυτούς βρέθηκα στην πρώτη γραμμή».

Ο κ. Σαμαράς επισήμανε επίσης πως πρέπει να απομακρυνθεί ο ΣΥΡΙΖΑ το γρηγορότερο από την εξουσία και διαβεβαίωσε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα ηγηθεί της μεταρρυθμιστικής πορείας της χώρας.

Τέλος, χαιρετίζοντας τους συνέδρους έκανε λόγο για  συνέδριο οριστικής νίκης κατά του λαϊκισμού και  ενότητας πέρα από τα κομματικά σύνορα της ΝΔ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here