Σαράφογλου: Το χαμόγελο του γιου μου με «σηκώνει» στα δύσκολα

0
646

 

Για τον γιο της, η αγάπη για τον οποίο τη σηκώνει στα δύσκολα, αλλά και για τις αγωνίες της μιλά η Μαρία Σαράφογλου σε συνέντευξή της στη Realnews.

Μεταξύ άλλων η γνωστή δημοσιογράφος απαντά:

Τι είναι αυτό που σας κάνει να «σηκώνεστε» στα δύσκολα;

Το χαµόγελο του ∆ηµήτρη και η σκέψη της ύπαρξής του. Αλλά και προτού αποκτήσω παιδί, µε βοηθούσε πάντα η βαθιά ρεαλιστική προσέγγιση που έχω στη ζωή και το γεγονός ότι οι στόχοι µου ήταν ορατοί και σταθεροί από µικρή ηλικία. Αλλωστε, η επιµονή και η ξεροκεφαλιά µου δεν µου επέτρεπαν να το βάλω κάτω.

Πώς είναι η σχέση µε τον γιο σας;

Η σχέση µας είναι µοναδική και εξελίσσεται πάνω σε µία σπάνια και σταθερή αξία. Την πιο αµερόληπτη και άνευ όρων αγάπη. Κάθε µητέρα ξέρει τι εννοώ. Είναι δύσκολο να µεγαλώνεις ένα παιδί, και ειδικά ένα αγόρι, αλλά δεν θα έχανα µε τίποτα αυτό το συναίσθηµα της µητρότητας. Προς το παρόν, είµαστε «αυτοκόλλητοι», αλλά δεν έχει κλείσει ακόµα τα 8!

Ποια είναι η µεγαλύτερη αγωνία σας;

Να έχει γύρω του ανθρώπους που θα τον αγαπούν και θα τον προσέχουν. Πολλές φορές το περιβάλλον µας είναι η πηγή όλων των καλών ή των κακών που συµβαίνουν στη ζωή µας. Μας πάνε µπροστά ή πίσω και καθορίζουν σηµαντικό κοµµάτι της ευτυχίας µας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here