Σβίγκου: Δεν θα υπάρξει πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας

0
6

 

Τη διαβεβαίωση ότι δεν πρόκειται να υπάρξει πλειστηριασμός για τις πρώτες κατοικίες, έδωσε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Σβίγκου, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Η κυβέρνηση, επισήμανε, θα δώσει αγώνα για το θέμα αυτό, σε αντίθεση «με όλους εκείνους οι οποίοι οδήγησαν τους πολίτες σ΄ αυτή την τραγική κατάσταση και με την φορομπηχτική πολιτική, την οποία τώρα βέβαια υποκριτικά την ξορκίζουν ως κάτι κακό».

Σχετικά με τον ΑΔΜΙΕ, η κ. Σβίγκου δεσμεύτηκε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα προστατεύσει το δημόσιο χαρακτήρα τόσο του Διαχειριστή όσο και της ίδιας της ΔΕΗ.

Η εκπρόσωπος του κυβερνώντος κόμματος, αναφερόμενη στο ζήτημα του ΦΠΑ στην εκπαίδευση, εξαπέλυσε επίθεση στη Ν.Δ., δηλώνοντας ότι «το να εξανίσταται η αξιωματική αντιπολίτευση και να χύνει κροκοδείλια δάκρυα για την εκπαίδευση, είτε μιλάμε για την ιδιωτική είτε για τη δημόσια, νομίζω ότι πρέπει να μας ενοχλεί όλους».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν παρουσίασε ποτέ στον ελληνικό λαό ένα success story. Δεν ήρθαμε να παρουσιάσουμε μία εικονική πραγματικότητα, όπου είναι όλα ωραία και καλά» ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here