Σβίγκου: Όλοι ανατριχιάσαμε με τις συνομιλίες Τόμσεν-Βελκουλέσκου

0
2

«Νομίζω ότι δεν υπάρχει κανένας, ο οποίος δεν ανατρίχιασε διαβάζοντας αυτές τις συνομιλίες. Διαβάζοντας, δηλαδή, τον κυνισμό με τον οποίο αντιμετωπίζουν τη χρεοκοπία μίας χώρας και την αποσταθεροποίηση της Ευρώπης, λες και είναι ένα καθημερινό γεγονός, το οποίο μπορούν να το μεθοδεύσουν, μπορούν να το σχεδιάσουν, να λάβουν μέτρα και ούτω καθ’ εξής»», ανέφερε, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο», η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Σβίγκου, σχετικά με το περιεχόμενο της συνομιλίας Τόμσεν-Βελκουλέσκου, που αποκαλύφθηκε από τα WikiLeaks.

Η κ. Σβίγκου σημείωσε ότι σκοπός ήταν να πιεστούν η Ελλάδα και η Ευρώπη, λόγω Brexit και προσφυγικού, να υποκύψει η χώρα μας σε νέα μέτρα.

Πρόσθεσε πως όλοι θα πρέπει να προβληματιστούν για τη στάση που τήρησε η ΝΔ απέναντι στην αποκαλυφθείσα συνομιλία.

«Το ότι η ΝΔ εμφανίστηκε «βασιλικότερη του Βασιλέως» θα πρέπει να μας προβληματίσει όλους. Εγώ, πραγματικά, δεν μπορώ να φανταστώ αν ήταν στελέχη της ΝΔ και μιλούσαν με αυτόν τον τρόπο για πρόκληση πιστωτικού γεγονότος στη χώρα, πόσο πιο σθεναρή θα ήταν η αντίδραση της ΝΔ» υπογράμμισε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here