Σε 3 λεπτά ο Παφίλης λέει όσα χρειάζονται να ειπωθούν για τη Χρυσή Αυγή (ΒΙΝΤΕΟ)

1
13

«Δεν έχουν το θάρρος να πουν εδώ όσα πραγματικά πιστεύουν. Είναι εγκληματική οργάνωση γιατί έκανε και καθοδηγούσε εγκλήματα. Μέλη της και βουλευτές της κάνανε ασκήσεις με μαχαίρια σε μετανάστες.

Δολοφονικές όλες οι επιθέσεις με πρωτοστάτες τους βουλευτές και τώρα στην βουλή παριστάνουν τις αθώες περιστερές(…) Ποιοι μιλούν; Όταν εμείς πολεμάγαμε τους Γερμανούς οι πρόγονοί τους ήταν ταγματασφαλίτες. Είναι πολιτικοί απόγονοι των μαυραγοριτών και των κουκουλοφόρων.

Είναι απόγονοι της χούντας. Αυτοί έκαναν πογκρόμ και είχαν δουλεμπορικό γραφείο. Αυτοί που τολμούν να κρίνουν τους κομμουνιστές και τους αγωνιστές της πατρίδας. Η θέση τους είναι στο σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας. Είναι εγκληματική και νεοναζιστική οργάνωση».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την χθεσινή ομιλία του Θανάση Παφίλη στη βουλή:

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Όταν μια ομάδα ατόμων ενώνονται να επιβάλουν το δικό τους θέλω k οικονομικό συμφέρον εναντίον ενός αλλου ατόμου που έχει έναν δικό του τρόπο να υπερασπιστεί το δικό του θέλω k οικονομικό συμφέρον. Αυτό αποκαλείται εγκληματική οργάνωση?
    Δηλαδή σαν να λέμε δυο αντίθετες ποδοσφαιρικές ομάδες, η μια εργατική ομάδα εναντίον ενός εργοδότη, η δυο επιχειρηματικά cartel σε επαγγελματικό antagonism η…….Αποτέλεσμα έχουμε νομους που όλοι πρέπει να ακολουθούν υπάρχουν δικαστήρια που κρίνουν τους ενοχους.
    Το καφενείο βουλή όπως την έχετε καταντήσει θα πρέπει να μάθετε να σκέπτεστε πριν ανοίγετε τα στόματα σας k κατηγορείται γιατί φαίνεται πως το κοινοβούλιο παρουσιάζεται ως μια εγκληματική οργάνωση εναντίον ορισμένων.
    Εδώ φαίνεται πως έχετε μπερδέψει την αναρχία με την δημοκρατία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here