Σε απεργία καλεί το Τμήμα Εργατικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ

0
3

Σε απεργία κατά των νεοφιλελεύθερων πολιτικών της κυβέρνησης καλεί τους εργαζόμενους το Τμήμα Εργατικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι «οι αγώνες απέναντι στις αντιλαϊκές, ακραία νεοφιλελεύθερες πολιτικές συνεχίζονται ακόμα πιο δυναμικά. Διεκδικούμε τα θεμελιώδη δικαιώματά μας στην εργασία, την ουσιαστική επαναφορά των συλλογικών συμβάσεων, τη διατήρηση του κοινωνικού και αναδιανεμητικού χαρακτήρα της Ασφάλισης, την προστασία της πρώτης κατοικίας,  αξιοπρεπείς μισθούς και συντάξεις, υγεία και παιδεία για όλους. Σήμερα, εν μέσω διαπραγματεύσεων, τα αιτήματα των εργαζομένων και συνολικά η εργατική κινητοποίηση, αποκτούν ιδιαίτερη κρισιμότητα που θα πρέπει να αξιοποιηθεί ενάντια στις νεοφιλελεύθερες πολιτικές και τους εκβιασμούς οικονομικών και πολιτικών κέντρων εντός και εκτός Ελλάδας».

Η δύναμη του λαού είναι δύναμη στην διαπραγμάτευση της κυβέρνησης, δήλωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη, αναφερόμενη στο κάλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ στην απεργία, τονίζοντας πως η απεργία γίνεται υπέρ των δικαιωμάτων των ανθρώπων που θίγονται από τα μέτρα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here