Σε διπλή μαστεκτομή υπεβλήθη η σύζυγος του Τομ Χανκς, Ρίτα Γουίλσον

0
22

H ελληνικής καταγωγής ηθοποιός Ρίτα Γουίλσον, σύζυγος του Τομ Χανκς, αποκάλυψε ότι υποβλήθηκε σε διπλή μαστεκτομή και πλαστική επέμβαση ανάπλασης μαστού, αφού διαγνώστηκε με μια επιθετική μορφή καρκίνου του μαστού.

«Βρίσκομαι στο στάδιο της ανάρρωσης και, το πιο σημαντικό, αναμένεται να αναρρώσω πλήρως. Γιατί; Διότι το διέγνωσα σε πρώιμο στάδιο, με ανέλαβαν εξαιρετικοί ιατροί και επειδή έλαβα και μια δεύτερη γνώμη», επισήμανε η 58χρονη σε μια ανακοίνωση στο περιοδικό People χθες.

Η Γουίλσον σημείωσε μεταξύ άλλων ότι υποβαλλόταν συχνά σε εξετάσεις προκειμένου να παρακολουθεί την εξέλιξη μιας υποτροπιάζουσας κατάστασης, όταν μια ένδειξη που είχε καταγραφθεί σε μια βιοψία που είχε κάνει στο στήθος της αν και δεν έδειξε την ύπαρξη καρκίνου, την οδήγησε να αναζητήσει και δεύτερη γνώμη.

Δύο άλλοι παθολόγοι διέγνωσαν επιθετικό λοβιακό καρκίνωμα. Αυτός ο τύπος καρκίνου σχηματίζει μικρούς όγκους στο στήθος ενώ τα καρκινικά κύτταρα ενδέχεται να προκαλέσουν μεταστάσεις και σε άλλες περιοχές του σώματος, σύμφωνα με το Mayo Clinic.

«Μοιράζομαι την εμπειρία μου προκειμένου να ενημερώσω και άλλους ότι μια δεύτερη γνώμη είναι κρίσιμη για την υγεία σας».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here