Σε εγκάρδιο κλίμα η συνάντηση Μπορίσοφ-Τσίπρα

0
3
(Ξένη Δημοσίευση). Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας (Α) μιλά με τον Βούλγαρο ομόλογό του, Μπόικο Μπορίσοφ (Δ), κατά τη διάρκεια συνάντησής τους, στη Σόφια, Βουλγαρία, Δευτέρα 01 Αυγούστου 2016. Κατ' ιδίαν συνάντηση είχε ο Έλληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με τον Βούλγαρο ομόλογό του, Μπόικο Μπορίσοφ, ενώ παράλληλα, βρίσκονται σε εξέλιξη οι διμερείς συναντήσεις των υπουργών. Στη συνέχεια, θα συνεδριάσει η Ολομέλεια του Ανώτατου Συμβουλίου Συνεργασίας Ελλάδας-Βουλγαρίας (Α.Σ.Σ.) ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/Andrea Bonetti

 

Στη Σόφια βρίσκεται ο Έλληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας για τις εργασίες της συνόδου του Ανώτατου Συμβουλίου Συνεργασίας Ελλάδας-Βουλγαρίας.

Σύντομο διάλογο σε εγκάρδιο και φιλικό κλίμα είχε με τον Βούλγαρο ομόλογό του Μπόικο Μπορίσοφ, ο οποίος υποδεχόμενος τον κ. Τσίπρα, τον ρώτησε για το ταξίδι του από την Αθήνα στη Σόφια, με τον Έλληνα πρωθυπουργό να απαντά ότι ήταν καλό, όπως και ο καιρός, και ότι οι δύο χώρες είναι κοντά.

Σε ερώτηση του Έλληνα πρωθυπουργού εάν οι διακοπές του είναι κοντά, ο κ. Μπορίσοφ είπε ότι δεν υπάρχει χρόνος για διακοπές, καθώς υπάρχει πολλή δουλειά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here