Σε κατ΄οίκον περιορισμό ο ντράμερ των AC/DC

0
5

Σε οκτάμηνο περιορισμό κατ΄οίκον τέθηκε από δικαστήριο της Νέας Ζηλανδίας ο αυστραλός ντράμερ του διάσημου ροκ συγκροτήματος AC/DC, Φιλ Ραντ, αφού παραδέχθηκε την ενοχή του στις κατηγορίες για απειλή με σκοπό τη δολοφονία και για κατοχή ναρκωτικών.

Η πολιτική αγωγή ζήτησε να του επιβληθεί ελάχιστη ποινή φυλάκισης 18 μηνών μετά την κατηγορία ότι ο Ραντ απείλησε με θάνατο έναν υπάλληλο ο οποίος σχετιζόταν με την κυκλοφορία του σόλο άλμπουμ του.

Ο συνήγορος του Ραντ δήλωσε στο δικαστήριο ότι ο πελάτης του βρισκόταν υπό πίεση την περίοδο της διάπραξης του αδικήματος και υπό την επήρεια ναρκωτικών και περιέγραψε το περιστατικό απλώς ως ένα οργισμένο τηλεφώνημα.

Υποστήριξε , μάλιστα, ότι μία καταδίκη θα μπορούσε να έχει ως αποτέλεσμα ο Ραντ να χάσει δεκάδες εκατομμύρια δολάρια μελλοντικών εσόδων λόγω του ότι δεν θα μπορεί να κάνει περιοδείες με το συγκρότημά του και ζήτησε την απαλλαγή του.

«Αυτό το σημείο δεν με πείθει πλήρως. Οι Κουίν αντικατέστησαν τον Φρέντι Μέρκιουρι και το συγκρότημα περιοδεύει αυτή τη στιγμή χωρίς εσάς», ανέφερε ο δικαστής Τόμας Ίνγκραμ.

Στον Ραντ θα επιτρέπεται να πραγματοποιεί επισκέψεις κατόπιν αδείας, αλλά θα παρακολουθείται επίσης ηλεκτρονικά.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here