Σε κλίμα αντιπαράθεσης το τετ α τετ Τσίπρα-Μητσοτάκη

0
8

 

Eν μέσω σφοδρής αντιπαράθεσης για το ασφαλιστικό, αλλά και για τους διορισμούς στο Δημόσιο, θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι, στις 15:00, η συνάντηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη.

Από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατεβάζουν τον πήχη των προσδοκιών και κάνουν λόγο για μια εθιμοτυπική συνάντηση. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Μητσοτάκης θα εκφράσει την ανησυχία του στον κ. Τσίπρα για την πορεία της χώρας και θα ξεκαθαρίσει ότι δεν θα υπάρξει α λα καρτ συναίνεση από τη Νέα Δημοκρατία, με μοναδική εξαίρεση τη Συνταγματική Αναθεώρηση.

Χθες, ανέβηκαν οι τόνοι της αντιπαράθεσης και για τον ορισμό των δύο αντιπροέδρων στη ΝΔ, κ.κ. Γεωργιάδη και Χατζηδάκη. Ο ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε πως πρόκειται για ένα εκρηκτικό μείγμα νεοφιλελευθερισμού και ακροδεξιάς, “που συμβολίζει το «νέο» ξεκίνημα της ΝΔ, φτιαγμένο με τα πιο παλιά και φθαρμένα υλικά”.

Η ΝΔ απάντησε πως η κυβέρνηση βρίσκεται σε πανικό επιβεβαιώνοντας “ότι και οι πολιτικοί μας αντίπαλοι αναγνωρίζουν τη μεγάλη δυναμική της Νέας Δημοκρατίας και τη συνεχώς διευρυνόμενη απήχησή της στην ελληνική κοινωνία”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here