Σε παραφορά ο Τσακαλώτος -Τα «άκουσε» απ’ τον Μητρόπουλο

0
4

Εικόνα ανθρώπου σε παραφορά παρουσίασε χθες τη νύχτα ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, εντυπωσιάζοντας αρνητικά ακόμη και συναδέλφους του υπουργούς. Αντί να τηρήσει στάση καταλλαγής, καθώς η κυβέρνηση δεν θα μπορούσε να περάσει τα μέτρα χωρίς τις ψήφους της αντιπολίτευσης, στράφηκε κατά πάντων ζητώντας και παίρνοντας πολλές φορές τον λόγο.

Στην αρχή επιτέθηκε στον Ανδρέα Λοβέρδο, μετά στη ΝΔ, αργότερα τα έβαλε με τον Καραθανασόπουλο του ΚΚΕ, για να καταλήξει προσβάλλοντας τον προεδρεύοντα Αλέξη Μητρόπουλο -γεγονός που προκάλεσε επεισόδιο.

«Προεδρεύετε ή όχι;» του φώναξε, όταν είδε να αντιδρούν οι βουλευτές του ΚΚΕ, στα όσα έλεγε. Απαίτησε από τον κ. Μητρόπουλο να τους σταματήσει, ενώ ελάχιστα λεπτά νωρίτερα τον είχε ειρωνευτεί τρεις φορές λέγοντάς του «ευχαριστούμε που προστατεύετε τους υπουργούς».

Εκεί πια δεν κρατήθηκε ο σχεδόν πάντα μειλίχιος Α’ αντιπρόεδρος της Βουλής. «Μη συνεχίσετε, γιατί θα σας προσβάλω», του είπε σε έντονο ύφος. «Προκαλείτε, κάνοντας προσωπικές αναφορές σε συναδέλφους, και μετά διαμαρτύρεστε».
Και όταν ο υπουργός επιχείρησε να συνεχίσει στον ίδιο τόνο, τον επέπληξε με τη φράση «άντε που θα μου κάνεις και υποδείξεις»…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here