Σε ψήφο κατά συνείδηση καλεί ο Απ. Τζιτζικώστας

0
6
Στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, μέσω της ανάπτυξης της επιχειρηματικότητας, και στη μείωση της γραφειοκρατίας στις συναλλαγές με τον πολίτη στοχεύει ο νέος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας Τρίτη 22 Ιανουαρίου . Δίνοντας το στίγμα των προτεραιοτήτων του σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ – ΜΠΕ, τονίζει ότι η ανεργία είναι το βασικότερο πρόβλημα στην Μακεδονία και τη Βόρεια Ελλάδα, εκτιμά ότι φτάνει το 50% για τις ηλικίες των 30 – 35 ετών και υπογραμμίζει ότι το πρόβλημα δεν μπορεί να λυθεί αν δεν βελτιωθούν οι ρυθμοί ανάπτυξη. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΝΙΚΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ

 

«Οι νεοδημοκράτες και οι νεοδημοκράτισσες δεν χρειάζονται ούτε γραμμές, ούτε καθοδήγηση» τόνισε σε δήλωσή του ο Απόστολος Τζιτζικώστας,  ξεκαθαρίζοντας ότι δεν πρόκειται να ταχθεί υπέρ του ενός ή του άλλου υποψηφίου ενόψει των εκλογών της ΝΔ την προσεχή Κυριακή.

Αφού ευχαρίστησε τους 400.000 και πλέον οπαδούς της παράταξης που συμμετείχαν στον πρώτο γύρο τους κάλεσε να συμμετέχουν και στις εκλογές του δεύτερου γύρου.

«Για μια ΝΔ σύγχρονη ανοιχτή στο διάλογο. Για μια ΝΔ μακριά από τον λαϊκισμό, τις συμφωνίες πίσω από κλειστές πόρτες και τις συναλλαγές κάτω από το τραπέζι» όπως είπε χαρακτηριστικά.

«Παραμένω πιστός σε αυτές τις αρχές ότι οι νεοδημοκράτες δεν χρειάζονται ούτε γραμμές και καθοδήγηση, θα αποφασίσουν με βάση την συνείδησή τους και μόνο. Η ελεύθερη βούληση δεν πρέπει να χειραγωγηθεί και αυτό οφείλουν όλοι να το σεβαστουν όλοι» ανέφερε με νόημα ο περιφερειάρχης κεντρικής Μακεδονίας.

Όσον αφορά τα προσωπικά του σχέδια σημείωσε ότι «σε ό,τι με αφορα θα μάχομαι από την πρώτη γραμμή όποια κι αν είναι η γραμμή της βάσης. Θα συνεχίζω να αγωνίζομαι για την ενότητα της παράταξης για μια μεγάλη παράταξη που συνομιλεί με την κοινωνία».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here