ΣΕΒ: Δεν τέθηκε από εμάς θέμα 13ου και 14ου μισθού

0
3

 

Με ανακοίνωσή του ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Βιομηχάνων κατέστησε σαφές πως ουδέποτε ζήτησε τη μείωση των αμοιβών των εργαζομένων, ενώ άφησε αιχμές κατά του υπουργού Εργασίας Γιώργου Κατρούγκαλου.
Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση:

«Ο ΣΕΒ ουδέποτε έχει θέσει θέμα μείωσης των αμοιβών των εργαζόμενων στον ιδιωτικό τομέα, μέσω της κατάργησης τους 13ου και 14ου μισθού. Σχετικές διευκρινήσεις έχουν ήδη δοθεί επανειλημμένα», τονίζεται.

Μάλιστα ο Σύνδεσμος δε διστάζει να στραφεί και εναντίον του Γιώργου Κατρούγκαλου, αφήνοντας να εννοηθεί ότι εντέχνως δημιουργεί ανασφάλεια: «Κατά συνέπεια οι σημερινές δηλώσεις του Υπουργού Εργασίας, κου Κατρούγκαλου, με αναφορά στον ΣΕΒ, δημιουργούν περιττή ανασφάλεια στους εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα».

Στη συνέχεια στην ανακοίνωση αναφέρεται πως με αυτόν τον τρόπο αποπροσανατολίζεται η κοινή γνώμη από το πραγματικό πρόβλημα, το οποίο είναι το δυσβάσταχτο μη μισθολογικό κόστος αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Επιπλέον, αποπροσανατολίζουν την κοινή γνώμη από το πραγματικό πρόβλημα, που είναι το δυσβάστακτο μη μισθολογικό κόστος, που διαβρώνει των ανταγωνιστικότητα των επιχειρήσεων και απομειώνει το πραγματικό εισόδημα των εργαζομένων τους».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here