Σέρνουν τον Ντι Κάπριο στα δικαστήρια (BINTEO)

0
6

 

Πρώην στέλεχος της χρηματιστηριακής εταιρείας Stratton Oakmont, ο Άντριου Γκριν, κατέθεσε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση, ζητώντας περισσότερα από 50 εκατ. δολ., σχετικά με τον τρόπο που υποστηρίζει ότι απεικονίζεται μέσα από την ταινία «Ο Λύκος της Γουόλ Στριτ» του Μάρτιν Σκορτσέζε, όπου πρωταγωνιστούσε ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο.

Όπως τονίζει στη μηνυτήρια αγωγή του ο Γκριν, ένας από τους χαρακτήρες της ταινίας, ο Νίκι «Ρούγκρατ» Κόσκοφ, «ένας χαρακτήρας με αμφισβητούμενη ηθική και δεοντολογία», έχει βασιστεί σε αυτόν.

Οι δικηγόροι υπεράσπισης ανέφεραν πως ο Ντι Κάπριο δεν ήταν ο συγγραφέας του σεναρίου και δεν υπάρχει ισχυρισμός ότι διαδραμάτισε κάποιο ρόλο στην απόφαση αν το συκοφαντικό, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, περιεχόμενο πρέπει να συμπεριληφθεί ή όχι στην ταινία.

Η Paramount Pictures ανέφερε πως ο Κόσκοφ ήταν ένας «σύνθετος χαρακτήρας» εμπνευσμένος από πολλά άτομα, μεταξύ αυτών και ο Γκριν. Ο Ντι Κάπριο ενσάρκωσε τον Τζόρνταν Μπέλφορτ, έναν απατεώνα χρηματιστή που ίδρυσε τη Stratton Oakmont, τα απομνημονεύματα του οποίου, που εκδόθηκαν το 2007, αποτέλεσαν τη βάση της ταινίας. Ο Γκριν ήταν παιδικός φίλος του Μπέλφορτ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here